"PADAN MUKA Hang" Isteri kantoi Layan Mesej Birah Bersama Lelaki Lain


Isteri Kantoi Layan Mesej Lucah Bersama Lelaki LainSELALUNYA kita hanya dengar kisah suami curang melayan mesej-mesej wanita muda……namun rupa-rupanya ada juga kisah isteri gatal melayan lelaki lain.

Begitulah yang dialami seorang lelaki yang meluahkan rasa kecewanya apabila mengetahui isteri yang dicintai berlaku curang dengan melayan mesej-mesej lelaki ‘sangap’ seks di laman Facebook.

Perkara itu didedahkan suami malang tersebut menerusi laman page Facebook Kisah Rumah Tangga.

Menurut lelaki itu, kegiatan isterinya terbongkar apabila dia tiba-tiba terdetik untuk memeriksa Facebook isterinya dan secara kebetulan laman sosial itu tidak log out.

Bagaimanapun, lelaki itu terkejut besar apabila mengetahui isterinya curang dengan berbalas mesej dengan seorang lelaki muda berusia 22 tahun.Tambah jijik dan menyakitkan hati, isteri turut melayan nafsu fantasi seks lelaki tersebut menerusi alam maya tanpa segan silu.

Tidak berhenti setakat itu, dalam screenshot mesej mereka, lelaki tersebut turut menghantar gambar bogel dan alat sulitnya secara percuma.

Berdasarkan gambar tersebut, ‘sudah jelas lagi bersuluh’ yang lelaki muda itu sedang melakukan aktiviti tidak bermoral lagi haram di sisi agama Islam.

Alahai, kami yang menengok pun naik segan dan menyampah!

Simpati sungguh kami pada si suami yang ternyata kecewa apabila isterinya turut terjebak dengan mainan seks lelaki lain.

Semoga wanita itu bertaubat dan kembali ke pangkal jalan kerana sesungguhnya syurga seorang isteri terletak pada keredhaan suaminya.

0 Response to ""PADAN MUKA Hang" Isteri kantoi Layan Mesej Birah Bersama Lelaki Lain"

Catat Ulasan