Tan Sri Syed Azman Punyai Isteri Ke-3 Wajah Cantik Orang Melayu Ke-4 Terkaya Di Malaysia


Wajah Cantik Isteri Ketiga Tan Sri Syed Azman, Orang Melayu Ke-4 Terkaya Di MalaysiaLumrah hidup, kalau dah kaya mesti hidup berpoligami. Memperkenalkan isteri ke-3 Tan Sri Syed Azman yang bernama Tengku Puan Sri Najatul Munirah. Menurut isterinya ini, mereka berdua tidak membuat penampilan bersama di Malaysia.
Segala masa yang terluang adalah di luar negara. Tan Sri mungkin tak nak orang tahu yang dia berpoligami. Isteri muda ini sungguh manis dan cantik.Tan Sri Syed Azman adalah pemilik dan boss besar Syarikat Weststar. Kaya tak terhingga sampai mempunyai beberapa pesawat peribadi dan helikopter.


Beliau asalnya seorang pegawai perisikan tentera yang telah berkhidmat selama 13 tahun dalam Angkatan Tentera Malaysia (ATM) sehingga memperolehi pangkat Mejar. Pada tahun 1993, setelah berhenti dari bidang ketenteraan, beliau dan isteri memulakan perniagaan kereta terpakai.Anak jati Sungai Petani, Kedah ini kemudiannya mula berulang-alik ke London untuk membeli kereta terpakai sebelum menjualnya di Malaysia. Pada masa itu, beliau tidak memiliki AP. Namun dia berkongsi AP dengan rakan-rakan yang memiliki permit tersebut.

0 Response to "Tan Sri Syed Azman Punyai Isteri Ke-3 Wajah Cantik Orang Melayu Ke-4 Terkaya Di Malaysia"

Catat Ulasan