SEBAK!! Luahan dari Alyah Buat Suami RAMLI MS SEMAKIN PANAS!!


# Sedar tak sedar, diam tak diam, rupa-rupanya usia perkahwinan di antara penyanyi popular Alyah dan komposer Datuk Ramli MS kini sudahpun masuk tahun kedua.

Lagi Artikel Penuh BACA DI SINI#Rasanya macam baru aje semua ini berlalu kan? Sebagai memperingati kembali ikatan janji setia yang telah terbina ketika dua tahun lalu, penyanyi jelita itu telah menghadiahkan sekeping kad yang tertulis kata ucapan ulangtahun perkahwinan mereka yang sangat menyentuh hati.Status terkini Instagram #Alyah, telah dimuatkan sekeping gambar kad ucapan uang tahun kepada suaminya dengan kata-kata yang sungguh menyentuh hati.

#Tidak keterlaluan jika dikatakan bahawa Alyah memang redha terhadap segala dugaan yang telah menimpa perkahwinannya.#Semua orang memang dah pun maklum tentang peristiwa yang melanda hubungan antara pasangan suami isteri selebriti ini kan? Di sebabkan keprihatinan, ramai peminat yang telah mendoakan agar rumahtangga Alyah akan sentiasa bahagia dan dirahmati.

#Apapun, kami ingin mengucapkan Happy 2nd Anniversary kepada Alyah dan Ramli. Semoga tak lama lagi akan menimang cahaya mata pula.

0 Response to "SEBAK!! Luahan dari Alyah Buat Suami RAMLI MS SEMAKIN PANAS!!"

Catat Ulasan