Pernah Dilamar 3K Wanita,Akhirya Jaafar Onn Tewas Di Tangan Janda
Pernah Dilamar 3K Wanita,Akhirya Jaafar Onn Tewas Di Tangan Janda|Jafaar Onn,setelah 20 tahun hidup bersedirin telah menyuarakan hasrat hatinya untuk mendirikan rumah tangga pada awal tahun hadapan melalui utusan malaysia beberapa hari lepas.saya akan melamar wanita berkenan pada awal tahun ini katanya.

Mula-mula kita segan jugalah hendak ke tahap bercinta. Maklum sajalah, umur pun dah berapa, kan? Sangat jauh perbezaan antara kami. Bagaimanapun bila nampak macam boleh pergi jauh, kita berserah kepada Allah. Kalau sudah jodoh, tidak akan ke mana”

“Usianya 35 tahun, pernah berkahwin. Agak berisi sedikit orangnya dan menariknya, dia juga asal dari Johor. Kami berjumpa masa saya membuat persembahan di Kulai Jaya. Tanpa disedari, cintaku berputik dan awal 2015, saya sudah melamar dia. Seronok!”

“Mana tahu, selepas hidup berdua balik, boleh jadi lebih baik. Boleh sama-sama melakukan ibadah dan bina hidup baharu bersama-sama,” katanya yang enggan mendedahkan nama dan wajah wanita yang bakal dikahwini itu kerana mahu memberi kejutan pada hari perkahwinannya nanti pada awal tahun hadapan.

0 Response to "Pernah Dilamar 3K Wanita,Akhirya Jaafar Onn Tewas Di Tangan Janda"

Catat Ulasan