BERGELIMPANGAN!!! Inilah Punca Awal Sebenar 5 Kanak-Kanak MAUT DITETAK !Chiang Mai (Thailand): Empat budak & seorang budak perempuan berusia antara lima bulan hingga lapan tahun mati ditetak oleh seorang lelaki yg mengalami masalah mental daerah Chai Prakarn Chiang Mai manakala ibu kepada 3 daripada kanak-kanak itu, cedera.

Menurut The Nation, lelaki itu, Asapa Siwua, 22, dibebaskan dari hospital di Chiang Mai sebulan lalu, masuk ke dalam rumah dengan membawa pisau besar lalu menetak kepala & leher kanak-kanak terbabit. Mereka dikenal pasti sebagai Wasant Sae Ying, Aaref Sae Ying, Singju Sae Ying, Hao Sang Sae Ying & Theerawut Denwipailertlam.

Yikor Sae Jern, ibu kepada 2 budak anak budak perempuan yg dibunuh, luka dari muka hingga ke telinga. Dua lagi budak yg menjadi mangsa ialah anak saudara Yikor & anak jirannya.
AP melaporkan, jurucakap polis Leftenan Kolonel Sombat Kalasuk berkata, lelaki itu menjadi berang dengan bunyi bising dari rumah jirannya iaitu rumah mangsa lalu mengambil pisau sepanjang 47 sentimeter di dapur dan pergi ke rumah berkenaan dan membunuh kanak-kanak terbabit.

Tiga kanak-kanak yang menjadi mangsa ditemui dalam rumah manakala seorang lagi ditemui berhampiran pagar di luar rumah. Budak kelima mati di hospital.

Selepas melakukan pembunuhan itu, lelaki berkenaan masuk ke dalam rumahnya dan penduduk kemudian mengepung rumah berkenaan.

Apabila polis tiba dan membawa keluar lelaki itu, penduduk menyerangnya hingga dia cedera.


0 Response to "BERGELIMPANGAN!!! Inilah Punca Awal Sebenar 5 Kanak-Kanak MAUT DITETAK !"

Catat Ulasan