Gadis Melayu Update Status Dalam Facebook Seronok Dirab@ Rasa Nak Buat Lagi.

Kadang-kadang terfikir juga, walaupun usia masih muda takkan remaja-remaja sekarang tak boleh berfikir sesetengah status boleh menjatuhkan maruah mereka?

Sebabnya, sudah terlalu banyak status bodoh dan mengabaikan yang dikongsikan di laman sosial facebook namun ia nampaknya tidak memberi pelajaran kepada sebilangan orang untuk digunakan sebagai pengajaran.

Contohnya status di bawah, remaja terbabit banggah bercerita dia baru sahaja diraba oleh teman lelakinya dan bercadang untuk mengulanginya lagi kerana rasa seronok. Tak pedan dengan usia dan bertudung pulak tu.



http://2.bp.blogspot.com/-J7D_i5alxX8/VLcEwXunqfI/AAAAAAAAHzA/cWdoG4MF4qY/s1600/bangga%2Bkena%2Braba.JPG

Akibatnya, ramailah lelaki yang ambil kesempatan menjual minyak di akaun facebook remaja tersebut.Dalam bahasa lain, lelaki jenis hidung belang dapat berasakan di tahap mana akhlak remaja perempuan ini, jadi masing-masing pun mencuba kot-kot boleh tumpang sekaki dapat barang free.

Nak salakan siapa? salahkan lelaki sepenuhnya pun tak boleh juga kalau dah yang perempuan awal-awal lagi dah bagi "hint tahap moral dirinya kan?

0 Response to "Gadis Melayu Update Status Dalam Facebook Seronok Dirab@ Rasa Nak Buat Lagi."

Catat Ulasan