SUBHANALLAH!! 7 gambar MENGEJUTKAN Di tempat pengebumian Arwah Mr Os


Pelakon dan pelawak Mr Os atau nama sebenarnya Mohd Yusof Abdul Hamid meninggal dunia kira-kira pukul 2.50 petang Jumaat di Hospital Selayang dekat sini akibat kanser paru-paru. Menurut anaknya, Mohd Hafizul, allahyarham dirawat di hospital itu sejak Isnin lalu.

BACA: Mr Os Masuk Ke Hospital Akibat Saluran Jantung Tersumbat
“Ayah sakit teruk sejak Isnin lalu dan di rawat di Hospital Selayang, namun ketika itu dia masih boleh bercakap sehinggalah pagi tadi. Pagi tadi dia kelihatan betul-betul lemah dan hanya boleh angguk dan geleng sahaja,”.

“Dia nampak tenat beberapa minggu ini dan lemah kerana kanser paru-paru yang dihadapinya itu. Sebelum meninggal banyak pesanan yang diberikan kepada kami adik beradaik terutamanya berkenaan agama,” ujarnya.

Tambahnya Hafizul, bapanya itu juga sudah tidak dapat bekerja seperti biasa. Selain itu, Mr Os sempat sempat berpesan kepada anak-anaknya agar sentiasa mengingati Allah dan menutup aurat.
Pelakon yang sinonim dengan watak komedi ini menyara keluarga dengan memandu teksi seperti yang pernah ditemuramah sebelum ini. Jenazah Allahyarham akan dibawa pulang di kediamannya di Gombak dan di kebumikan di Tanah PerkuburanIslam Bukit Permata petang Jumaat.

0 Response to "SUBHANALLAH!! 7 gambar MENGEJUTKAN Di tempat pengebumian Arwah Mr Os"

Catat Ulasan