NASIB MALANG SUAMI DAN ANAK!! ZILA SENDIRI Dedahkan FOTO DAN NAMA SUAMI


Sabarlah.. NASIB MALANG SUAMI DAN ANAK!! ZILA SENDIRI Dedahkan FOTO DAN NAMA SUAMI

Siapa tidak kenal dengan pelakon yang sentiasa tampil seksi iaitu Zila Bakarin. Malah, penampilan imej seksi Zila sentiasa menjadi perhatian orang ramai sehinggakan orang menganggapnya seorang janda dan isteri kedua kenamaan.

Untuk pengetahuan semua, Zila mempunyai seorang suami dan dua orang anak perempuan iaitu Chinta umur 4 tahun dan Kaseh yang beumur 7 tahun. Suami Zila, Azri Azhar merupakan seorang jurukamera. Disebabkan ingin membebankan ringan suami dalam mengurus kewangan keluarga Zila masih lagi aktif berlakon sehingga kini.

Zila Bakarin, siapa tak kenal dengan pelakon seksi ini. Namanya dahulu meniti dibibir peminat lelakinya. Gaya seksi dan panas itu sering kali mendapat perhatian rakyat Malaysia. Apa pun yang terjadi, Zila sebenarnya seorang yang tabah dan tidak mudah putus asa. Beliau masih lagi mahu dilihat seorang pelakon yang berjaya dan berdedikasi. Janganlah kita menilai luaran beliau, yang luaran itu belum pasti tampak jelas keburukannya.0 Response to "NASIB MALANG SUAMI DAN ANAK!! ZILA SENDIRI Dedahkan FOTO DAN NAMA SUAMI"

Catat Ulasan