Jihan Buka Mulut!! Dedah Rahsia Permulaan pengenalan yang membawa Nostalgia Kebahagiaan


Gambar Perkahwinan Jihan Muse Dan Biodata Suaminya Ungku harizGambar Perkahwinan Jihan Muse Dan Biodata Suaminya Ungku hariz|Ungku hariz Suami jihan muse,kisah percintaan jihan muse dan suami ungku hariz di sembunyikan baik oleh mereka dari pada pengetahuan umum.Lapan tahun bukanlah masa yang singkat, namun penghujung kisah cinta pelawak jihan muse dan suaminya Ungku hariz akhirnya berhujung dipelaminan.

Tahniah di ucapkan kepada pasangan yang baru mendirikan rumah tangga ini,semoga ikatan cinta dan kasih sayang keduanya berkekalan hingga ke akhir hayat.

Manjis perkahwinan yang dilangsungkan hari ini 20 mac 2016 bertempat di shah alam cukup meriah,mana kala majlis persandingan akan berlangsung 27 mac 2016 juga bertempat di shah alam namun di tempat yang berasingan.

Bagi yang belum mengenali siapa Ungku hariz Suami jihan muse berikut biodata beliau.Biodata Rasmi Ungku Hariz Suami Jihan Muse

Nama Penuh: Ungku Hariz Faizal Ungku Mohamed Fadli

Nama Popular: Ungku Hariz

Umur: 31 Tahun (2016)

Pekerjaan Terkini: Pelakon

Kejayaan: Bekas Peserta Pilih Kasih Musim Kedua Program TV2

Laman Instagram: ungkuhariz

Twitter: Ungkuhariz

Tempoh Perkenalan: 8 Tahun bersama Jihan Muse

Tarikh Nikah: 20 Mac 2016 Ahad

Drama/ Filem: Cinta 100KG TV3, Polis Evo dan drama Isteri Separuh Masa

Gambar perkahwinan Ungku Hariz Dan Jihan Muse0 Response to "Jihan Buka Mulut!! Dedah Rahsia Permulaan pengenalan yang membawa Nostalgia Kebahagiaan"

Catat Ulasan