Rumah Di Serbu, Akhirnya Zarina Anjoulie Di Tangkap Bersama Seorang Pelajar

Mahkamah Majistret Petaling Jaya hari ini mengeluarkan waran tangkap terhadap pelak0n dan m0del Zarina Anj0ulie Mohamad Fahizul selepas gagal hadir pada pr0siding perbicaraan peringkat bela diri berhubung kes dadah, tiga tahun lalu.


Melalui laporan daripadaUtusan Malaysiapada tahun 2013 lalu,,,, Zarina dan rakannya yang merupakan se0rang pelajar k0lej didakwa di Mahkamah Majistret di sini hari ini atas tuduhan memiliki dadah jenis Eramin 5 seberat 0.6 gram.

Zarina dan M0hamad Fakhruzaim M0hamad Fawzi, masing-masing berusia 26 tahun, mengaku tidak bersalah dan memohon dibicarakan selepas pertuduhan dibacakan kepada mereka oleh jurubahasa di hadapan Majistret Nazri Omran.

Zarina atau nama sebenarnya Zarina Anj0ulie M0hamad Fahizul yang pernah membintangi drama Anak Pontianak didakwa bersama-sama Mohamad Fakhruzaim memiliki dua biji pil Eramin 5 seberat 0.6 gram di rumah No. C-3-10 Armanee Condo, Jalan PJU 10/1C, Damansara Damai di sini pada pukul 5.30 petang, 30 Disember lalu 2012. credit(rtky/s).

Pada 30 Disember lepas, seorang pelakon dan juga m0del yang dikenali kerana k0ntr0versi, Zarina Anjoulie telah ditangkap bersama teman lelakinya dalam satu serbuan polis di sebuah rumah mewah di Damansara Damai kerana menyimpan dadah jenis eramin 5 di situ.

Hari ini,Berita Harian melap0rkan yang Zarina mengaku tidak bersalah di Mahkamah Majistret Kuala Lumpuratas tuduhan memiliki dadah jenis eramin 5 seberat 0.6 gram, tiga hari lalu....

Zarina, 26, bersama seorang lagi rakannya, pelajar kolej swasta, Mohamad Fakhruzaim Mohamad Fawzi, 26, didakwa melakukan perbuatan itu di sebuah rumah beralamat No C-3-10 Armanee Condo, Jalan PJU 10/1C Damansara Damai pada jam 5.30 petang, 30 Disember 2012.

Majistret Nazri 0mran membenarkan kedua-dua tertuduh diikat jamin masing-masing RM2,000 dengan seorang penjamin dan sebutan ditetapkan pada 8 Februari ini.

Ada-ada saja dengan Zarina. Ingatkan dia sudah insaf setelah terbabit dengan pelbagai kontroversi seperti gambar separuh bogel dan gambar seksi dengan majalah FHM

Dalam serbuan kira-kira tiga hari lepas, pasukan polis menyerbu kediaman berkenaan selepas melakukan intipan sejurus menerima maklumat daripada orang awam mendakwa kedua-dua suspek disyaki terbabit dalam kegiatan penyalahgunaan dadah. Menurut sumber

Ketika serbuan dilakukan, kedua-dua suspek berada dalam rumah berkenaan dan mereka pada mulanya enggan bekerjasama apabila tidak membuka pintu walaupun polis sudah memperkenalkan diri.

Selepas pegawai yang mengetuai serbuan mengetuk pintu rumah, suspek wanita membuka tingkap, tetapi segera menutupnya semula selepas menyedari kehadiran p0lis.

Buat pengetahuan anda, Zarina juga pernah ditangkap polis pada satu Ops Perayaan Tahun Baru Cina 2010 di LCCT kerana disyaki mengambil dadah. Pada masa itu, dia mengakumengambil dadahKetamin danSyabu, tetapi padamasa pengakuan dibuat dia masih belum menjalani ujian air kencing.

Sumber asal: hotgilerbeb

Profil Biodata Zarina Anjoulie Lavocah

NAMA PENUH: Zarina Anjoulie Lavocah Mohd Fahizul

KETURUNAN: Melayu, Iran dan Scottish

TARIKH LAHIR: 9 September 1987

ASAL: Kuala Lumpur

KERJAYA: Pelakon dan model

AKADEMIK: Diploma Broadcasting & A Levels Law and Business

STATUS: Bujang

KELUARGA: Anak kelima dari lapan beradik

0 Response to "Rumah Di Serbu, Akhirnya Zarina Anjoulie Di Tangkap Bersama Seorang Pelajar"

Catat Ulasan