Tasha Shilla Hina Agama Islam [4 Foto Pelakon Bermasalah]

Tasha Shilla dah melampau..Dah beberapa kali beberapa bulan ini nama tasha shilla seakan panas dalam industri tanah air..

Bermula dengan gambar b0gel yang didakwa milik tasha shilla selepas itu isu pukul teman lelakinya di kelab malam.

Dan yang terbaru beberapa jam tadi tasha shilla sekali lagi bertindak melampau dengan mengenakan pakaian seperti tidak berbaju ketika hadir ke majlis Lofficiel Malaysia. 

Tindakan tasha shilla kali ini mendapat kritikan teruk netizen sehingga ada yang menanyakan tasha shilla ni Islam atau pun kafir.

.Pakaian tasha shilla seolah-olah menghina agama islam dengan mengenakan pakaian yang hanya menutup bahagian dadanya sahaja.

Setiap kali buat silap tasha shilla seolah-olah menagih simpati dengan mengupload ayat-ayat sedih di instagram dan memohon follower menyokong beliau..Tapi apabila disokong makin melampau pula..Tindakan tasha shilla kali ini mendapat kritikan teruk netizen sehingga ada yang menanyakan tasha shilla ni Islam atau pun kafir.


.Pakaian tasha shilla seolah-olah menghina agama islam dengan mengenakan pakaian yang hanya menutup bahagian dadanya sahaja.


Setiap kali buat silap tasha shilla seolah-olah menagih simpati dengan mengupload ayat-ayat sedih di instagram dan memohon follower menyokong beliau..Tapi apabila disokong makin melampau pula..


Hmm apa-apa pun admin detik buletin mendoakan tasha shilla supaya cepat-cepatlah insaf..Artis lain pun seksi juga tapi tak adalah sampai berpakaian menghina agama.

0 Response to "Tasha Shilla Hina Agama Islam [4 Foto Pelakon Bermasalah]"

Catat Ulasan